Föreställ dig att du går in i ett färgglatt underland

……och lite glass på det.

Exakt hur öppettiderna kommer att vara på Godis-landet och glassbaren vet vi inte riktigt, men vill du vara säker på att inte missa det bör du följa oss antingen på facebook eller Instagram. Där lägger vi upp vad som händer i veckan, information om öppettider, nya sorter och smaker, eventuella temadagar eller annat skoj som kan äga rum på röde orm.

…med över 150 sorters godis, det ena mer frestande än det andra. Från gummisnuttar till choklad, slickepinnar till gelébönor, det finns ingen brist på alternativ för att glädja dina smaklökar. När du bläddrar runt bland hyllorna kommer du att känna dig som ett barn igen, som är helt upprymd av att få prova något nytt. Oavsett om du fyller en julkorg, påskkorg, picknickkorg till dina nära och kära eller bara letar efter ett sätt att fira säsongen, är godis ett säkert sätt att ge lite glädje och skoj till din dag.

Men det handlar inte bara om smaken – godis kan också väcka minnen från barndomen, från enklare tider då det största bekymret var vilken godissmak man skulle välja. Det finns något nostalgiskt och tröstande med att bita i en godisbit som förflyttar dig tillbaka till de sorglösa dagarna. Välkomna till familjen!!!